pocket-pussy

Marknadens mest populära pocket pussys

Har du som många andra män insett att det vore spännande att testa en pocket pussy? Frågan är då vilken man ska välja. Vilken är bäst? Vilken är billigast? Vilken är skönast? Svaren på vad som passar just dig hittar du här!

För budgetkillen

Om du studerar, om det är i slutet av månaden eller om du bara vill hitta en billig pocket pussy för att se om du gillar konceptet så finns det självklart billiga varianter att välja mellan. Mitt förslag är att du kollar in märket NMC. NMC har några olika varianter på pocket pussy som faktiskt inte kostar mer än 79 kr. Det är inte så dumt. De är basic, enkelt designade och gör jobbet bra. Varken du eller din plånbok kommer inte ångra att du köper en pocket pussy från NMC.

För han som vill ha lite mer

Om endast vaginan, munnen eller analen inte är nog för dig och du vill ha lite mer att hålla i så finns det pocket pussys som faktiskt är en hel bakdel, en hel torso eller faktiskt hela benen. Det är inte så mycket “pocket” kvar då de kan vara ganska stora. De kostar också lite mer. Till exempel kan du kolla in Oxana Pussy and Ass. Du kan själv välja vilket hål du vill använda – varför inte bägge?

För lyxliraren

Om du älskar hög kvalitet och lyxiga produkter så finns det självklart en pocket pussy för dig också. Det är såklart världskända FLESHLIGHT det handlar om nu. FLESHLIGHT är antagligen världens mest kända pocket pussy och det är den av en anledning. De är genomtänkta, snygga, diskreta, kommer i många varianter och är tillverkade av riktigt realistiskt material som kallas real feel superskin. Du kan till och med få en FLESHLIGHT girl som är stöpt efter en äkta porrstjärnas vagina, mun eller anal. Hur spännande är inte det? Nu kan du äntligen få veta hur det känns att ha sex med din favorit. Insidan på alla FLESHLIGHT’s är utformade på olika sätt med olika noppror, räfflor och spår. Varenda FLESHLIGHT du testar kommer att vara en helt ny upplevelse.

För narcissisten

Gillar du att titta på dig själv medan du onanerar? Skaffa en genomskinlig pocket pussy. Med en genomskinlig pocket pussy kan du se exakt vad som pågår där inne hela tiden. Det kan vara en turn on för många. Det finns genomskinliga pocket pussys i alla prisklasser.

För alla

Någonting som alla behöver oavsett vad man gillar är glidmedel och rengöringsmedel. Låt bli babyoljan och tvålen och investera i någonting som kommer göra allt 100% skönare och mer hygieniskt. Ett vattenbaserat glidmedel passar bra med sexleksaker och kommer göra upplevelsen mer realistiskt och gör så att du slipper skavsår. Ett rengöringsmedel specialtillverkat för sexleksaker kommer göra det lätt att hålla din pocket pussy ren och fräsch.

Ha så kul med din nya pocket pussy! Kom ihåg att ta hand om den väl så kommer den att hålla riktigt länge och ge dig många timmars underhållning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *