badrumsinredning

Fixa ny badrumsinredning

Badrummet är oftast det rummet som får stryka på foten när vi tänker på vilken inredning och design som vi vill ha hemma. Men badrummet förtjänar minst lika mycket omtanke och inredning som till exempel köket eller vardagsrummet.

Gör det enkelt för dig

Hur vill du att ditt badrum ska se ut? Vad gillar du? Börja med att besvara dessa frågor och kika på lite inspirationsbilder på nätet eller i tidningar. Du kommer att se att det finns många fina badrum och det bästa av allt är att ditt badrum också kan bli riktigt snyggt och tilltalande när du väljer rätt badrumsinredning. Många väljer vita väggar och vitt golv av klinker eller kakel men det finns många andra färger som kan lyfta ett badrum. Varför inte satsa på badrumsdesign i marockanskt eller från en annan tidsepok? Varma färger med mosaiklädda väggar gör det enkelt för dig att matcha med djupa färger såsom vinrött och mörkgrönt. Väljer du istället att satsa på funktionellt och retrostil från 40-talet så är färger i mint ett givet inslag.

Bryta av med en accent

Om du väljer att inreda ditt badrum med vita väggar och golv och vit badrumsinredning kan du istället bryta av med en accentfärg på handdukar, tvålhållare, duschdraperi och badrumsmatta. Genom att satsa på ett vitt badrum har du alltid ett tidstypiskt badrum som du kan styla och designa med hjälp av accentfärger och iögonfallande detaljer. Företag som https://www.dansani.se/ och andra som är återförsäljare av badrumsinredning erbjuder ett brett spektrum av inredning för att tillgodose allas behov av funktionell och snygg design i badrummet.

Glöm inte detaljerna

När du har renoverat klart i ditt badrum, fått en ny dusch, ny toalett och ett nytt handfat så är badrummet funktionellt och klart att användas. Men glöm inte det viktigaste. Det är de små detaljerna som lyfter ett rum, oavsett vilket rum vi talar om. Se till att skapa en välkomnade atmosfär så att när du eller dina gäster öppnar dörren till badrummet möts av ett lugn, en avslappnad stämning och kanske även får en spa-känsla. Små medel, lite planering och ett väl utfört genomförande kan ge ett slående resultat på din nya badrumsmiljö. Att renovera är självklart kostsamt, och om du har en bestämd budget bör du givetvis hålla dig inom denna så att du inte hamnar på minus på renoveringskontot. Om du däremot har möjlighet att lägga flera hundra tusen kronor på ett nytt badrum – ja då kan du få ett lyxigt utrymme som du knappt vill lämna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *