Förbättra kollen på företagsekonomin

Att driva sitt eget företag är inte lätt. Det finns många saker man ska hålla koll på och det kan gå fruktansvärt fel ifall man glömmer eller överser något. Detta är speciellt sant som egenföretagare. När det bara är du som ska göra allt så har du ingen att vända dig till för hjälp. Det finns dock självklart resurser online som https://www.verksamt.se/, en del av bolagsverket som hjälper nya företagare att komma på benen. De har även gjort en film på YouTube som vi länkar till nedanför. Bokföring är verkligen A och O när det kommer till egenföretagande. Att hela tiden hålla pli på sin bokföring är ett av de bästa tipsen vi kan ge dig. Det är lätt att uppskjuta det tills man glömmer det, men det är extremt viktigt att du får ner allt på pappret och in i ditt bokföringsprogram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *