Skjortor klär dig alltid

Ännu en dag med klädkris. Suck. Vi har alla vart där – tjejer som killar, män som kvinnor. Vad ska vi ha på? Hur hittar vi de kläder som reflekterar våra bästa sidor? Är dessa kläder för fina, eller är de för avslappade? Detta är bara några av de frågor som vår inre röst ställer oss när vi står i garderoben innan vi t.ex. ska på jobbet, fika med någon eller åka till fest.

Att män inte upplever klädkriser är helt enkelt en lögn – de finns för det manliga könet (men kanske i mindre grad än hos kvinnor). Som tur är så är dam- och herrmode inte alls så skarpt uppdelat som de var för 70 år sedan. Både män och kvinnor går idag med byxor. Även skjortan kan man hitta på både herr- och damavdelningarna.

Om du inte redan har en skjorta till att hänga i skåpet så bör du läsa här, varför du borde skaffa dig en – snabbast möjligt.

TILL VARDAGEN…

Skjortan är utan tvivel en must-have om du allt för ofta står och använder din dyrbara tid på morgonen innan jobbet på att leta igenom garderoben efter kläder du kan ha på i vardagen. Och vad passar just precis när man vill se fräsch ut på jobbet?

Det fungerar inte att dyka upp på jobbet med avslappnade kläder. Så joggingbyxorna lägger du tillbaka och tar jeansen fram. Det fungerar heller inte att dyka upp och likna en som är på väg till en Oscar gala. Till vardagen fungerar skjorta och jeans väldigt bra.

Som tur är så finns det ett välde av skjortor i många olika färger som klär både män och kvinnor. Både oversize-skjortor och figursydda skjortor klär de flesta kroppar.

… OCH TILL FEST!

När man har tjänat dagen så skal det firas – typiskt i den nobla anledningen av att det är helg. Eller också så ska livet bara ha lite krydda vid andra festliga tillfällen som födelsedagar, bröllop eller jubileum. Oftast är det inte så svårt att finna tid till att fira något i livet – för livet är ju trevligt och vi ska njuta av det!

Tyvärr är klädkrisen inte bara en vardagsfråga. Dens grymma ansikte kan också visa sig i timmarna före du ska ut och ha kul! Som sagt finns det ett välde av skjortor till både herrar och damer – även av den festliga varianten.

Är kvällens festlook på väg att ryka i vasken så kan en fin skjorta och ett par hälar rädda en dam i nöd, och de flesta kvinnorna föredrar en man i en läcker skjorta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *