Bli en haj i poolen

Det kan ofta vara svårt att lära sig något nytt. Detta gäller också simning. De flesta lär sig att simma medans de fortfarande är barn, och med de rätta medlen kan du lära ditt barn att simma på ett roligt sätt. Med de rätta medel så menar jag både den pedagogik och de rätta prylar som gör ditt barn till det coolaste barnet i simhallen eller hotellpoolen.

Börja på grunt vatten

Precis som med mycket annan lärdom ska man inte börja på för hög nivå när man ska lära sig något nytt. Därför bör du också börja i den grunda änden av bassängen när du ska lära ditt barn att simma. Här kan du som vuxen nämligen själv stå och visa ditt barn hur man simmar, utan att det finns någon risk för att barnet får panik av att inte kunna bottna.

Se eventuellt till så att det inte finns många andra simmare runt omkring er. På det viset har dig och ditt barn god plats till att utmana era simningstekniker utan att bli störda av andra simmare.

Lär ditt barn att vattnet inte är farligt med puffar

Du kan lära ditt barn att vattnet inte är farligt om du ser till att hålla koll på säkerheten för den lilla nybörjarsimmaren. Många barn börjar med puffar som hjälper det att hålla sig över vattenytan. Det gör att barnet inte blir rädd för vattnet och börjar gå i panik.

Dock är puffar inte det coolaste att ha på – speciellt när andra barn inte har dem medans de är i vattnet. Här är det dock viktigt att prioritera ditt barns säkerhet. Det är för barnets bästa att det upplever vatten som något roligt, och inte något farligt. Det är viktigt att du håller pli på ditt barn och lär det att respektera vattnet, annars kan det sluta illa.

Gadgets till alla nya simmare

Som tur är så är det inte bara med den rätta pedagogiken att du kan lära junior att bli en haj i vattnet. Är ditt barn en av dem som inte tycker att puffarna är coola nog så finns det som tur är alternativ, som – bokstavligt talat – gör han eller henne till en haj i poolen!

Det finns ett jättestort urval på hajfenor av skumgummi som monteras på barnets rygg och hjälper det att hålla sig uppe i vattnet. Barnet hajar som en haj att smidighet i vattnet är A och O, med en hajfena ökas barnets stabilitet och det kan fokusera mera på simtagen. Barnet kommer dessutom aldrig oroa sig över att barn utan puffar retar dem i poolen.

Håll värmen som en äkta Jedi (eller sith)

Dagens innovation ger plats åt inte bara hajfenor som hjälper barn att lära sig simma, men även badrockar med många olika motiv. Ett populärt tema är Star Wars just nu som har de senaste åren påbörjat en radda med nya episka filmer. Som i de gamla 6 filmerna är det jedierna och sitherna som slåss om kontrollen över galaxen. Här kan du välja sida åt ditt barn med en jedi badrock eller en sith badrock. Star Wars är ett av vår tids största kulturella fenomen och det vore synd att låta barnen stå utanför detta fenomen.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *